• مدرس دانشگاه صنعتی اصفهان مطرح کرد؛
  • شفافیت در صنایع می‌تواند تسهیلگر هوشمندسازی باشد

  • ۲۱:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۱
مدرس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: مقاومت فرهنگی موجود در برابر هوشمندسازی، در پی شفاف نبودن صنایع به وجود آمده است و در صورت شفاف‌سازی صنایع، شاهد کاهش مقاومت در برابر هوشمندسازی خواهیم بود.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی استان اصفهان، هادی حسینی در نشست معرفی فناوری‌های روز در صنعت، اظهار کرد:  همیشه نسبت به موضوعات جدید، مقاومت وجود دارد، اما در حال حاضر مقوله هوشمندسازی در معادن به موقعیتی رسیده است که در تمام مباحث، مصاحبه‌هایی در خصوص هوشمندسازی انجام می‌شود. 


وی با بیان اینکه چالش اصلی در مقوله فرهنگ‌سازی، مباحث فرهنگی است، افزود: مقاومت فرهنگی موجود در برابر هوشمندسازی، در پی شفاف نبودن صنایع به وجود آمده است و در صورت شفاف‌سازی صنایع، شاهد کاهش مقاومت در برابر هوشمندسازی خواهیم بود. 


مدرس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به کم شدن عیار معادن و افزایش عمق آنها، خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های هوشمندسازی در کشور و سرمایه آن در صنعت معدن موجود است.

تعداد بازدید : ۵۴۱      تاریخ: 1402/02/21

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت